Os kiwis

Son pequenas aves nocturnas que non teñen ás e polo tanto, non poden voar. Aliméntanse de pequenos insectos como as lombrices que encontran baixo a terra e que recollen co seu longo peteiro. Tamén comen froita, pequenos cangarexos de río ou anfibios e anguilas. Habitan en Nova Zelanda.

Divídense en subespecies:

-Apterix owenii
Apterix haastii
Apterix australis
-Apterix rowi
Apterix mantelli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.